Kontakt z doradcą

Produkt dnia
Bujak 05/04 - wiele wybarwień
Bujak 05/04 - wiele wybarwień
1 160,00 zł 1 090,00 zł 943,09 zł 886,18 zł
szt.
Cocoon biały - Fotel wiszący
Cocoon biały - Fotel wiszący
1 990,00 zł 1 617,89 zł
szt.
Fotel Prop PU - wiele wybarwień
Fotel Prop PU - wiele wybarwień
959,00 zł 863,10 zł 779,67 zł 701,71 zł
szt.
Krzesło K-201 czarne
Krzesło K-201 czarne
199,00 zł 161,79 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
Szafa dwudrzwiowa Horses Graphite
2 199,00 zł 2 089,05 zł 1 787,80 zł 1 698,41 zł
szt.
Fotel Wau biało-czarny
Fotel Wau biało-czarny
1 799,00 zł 1 462,60 zł
szt.
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
Fotel T50 czarny - wiele wybarwień
1 939,00 zł 1 576,42 zł
szt.
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
Cezar brąz - Komplet mebli ogrodowych
10 590,00 zł 10 272,30 zł 8 609,76 zł 8 351,46 zł
szt.
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
Stół Dablin basic dębowo-biały 160cm x 90cm
2 699,00 zł 2 375,12 zł 2 194,31 zł 1 930,99 zł
szt.
Szafa dwudrzwiowa Clariss czarna
Szafa dwudrzwiowa Clariss czarna
3 795,00 zł 3 036,00 zł 3 085,37 zł 2 468,29 zł
szt.
Promocje
Biurko Beep popielato-niebieskie
Biurko Beep popielato-niebieskie
1 243,00 zł 994,40 zł 1 010,57 zł 808,46 zł
szt.
Eclipse krem - Parasol 300cm
Eclipse krem - Parasol 300cm
1 350,00 zł 1 300,00 zł 1 097,56 zł 1 056,91 zł
szt.
Skrzynia na zabawki Calmo biała
Skrzynia na zabawki Calmo biała
599,00 zł 539,00 zł 486,99 zł 438,21 zł
szt.
SiMPLE Light Line 4 - wiele wybarwień - Zestaw mebli
SiMPLE Light Line 4 - wiele wybarwień - Zestaw mebli
3 718,00 zł 2 974,40 zł 3 022,76 zł 2 418,21 zł
szt.
Barcelona 1  - Zestaw mebli
Barcelona 1 - Zestaw mebli
3 634,00 zł 3 343,28 zł 2 954,47 zł 2 718,11 zł
szt.
Szafka Decco White
Szafka Decco White
1 249,00 zł 1 186,55 zł 1 015,45 zł 964,67 zł
szt.
Stolik Puccini Black
Stolik Puccini Black
2 849,00 zł 2 706,55 zł 2 316,26 zł 2 200,45 zł
szt.
Werona brązowy mat - Komplet mebli ogrodowych
Werona brązowy mat - Komplet mebli ogrodowych
8 490,00 zł 8 235,30 zł 6 902,44 zł 6 695,37 zł
szt.
Szafa jednodrzwiowa narożna Africa
Szafa jednodrzwiowa narożna Africa
1 429,00 zł 1 358,50 zł 1 161,79 zł 1 104,47 zł
szt.
Łóżko Parole biało-brązowe 90cm x 200cm
Łóżko Parole biało-brązowe 90cm x 200cm
1 449,00 zł 1 279,00 zł 1 178,05 zł 1 039,84 zł
szt.

 

Witam w naszym sklepie! Chętnie Ci pomogę, jeśli tylko zadasz mi pytanie 🙂 Napisz do nas... Wyślij

 

 

Koszt dostawy jest widoczny po dodaniu produktu do koszyka.

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu

 

Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika;
  • ostatnio oglądanych produktów;
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl